Pracovnice/ pracovník řezárny a lisovny textilního materiálu
Moravská ústředna Brno, družstvo umělecké výroby nabízí volné pracovní místo v oboru výroby a provozu na pozici Pracovnice/ pracovník řezárny a lisovny textilního materiálu. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr s ohodnocením od 24 000 do 32 000 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je Střední odborné (vyučen). Místem pracoviště je Moravská ústředna, okres Brno-město. Nástup možný ihned. Další informace vám poskytne Ing. Eva Fasorová, tel.: 737 278 914, e-mail: fasorova@mubrno.cz.
Poznámka od zaměstnavatele
Náplň práce:
- připravit textilní materiál na řezání a lisování
- podle střihů vyřezávat díly z různých textilních materiálů
- za použití raznic a lisu vyrazit různé tvary
Požadavky:
- vyučení v oboru šička/švadlena výhodou
- znalost základních vlastností textilních materiálů ( osnova, útek, pružnost, směr vlasu )
- zručnost, pečlivost
-mzdové ohodnocení v závislosti na dosaženém výkonu ( 24 až 32 tisíc )
- práce pouze na ranní směnu
- 5 týdnů dovolené
- příspěvky na stravování, rehabilitaci, penzijní připojištění, výročí
- výhodný mobilní a datový tarif pro stálé zaměstnance i rodinné příslušníky
Základní informace o nabízené pozici
- Pracovní úvazek: Plný
- Směnnost: Jednosměnný provoz
- Pracovněprávní vztah:
- Hrubá mzda: 24 000 – 32 000 Kč/měsíc
- Pracovní poměr: na dobu neurčitou, nástup možný ihned
Požadavky na uchazeče o práci
- Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)
Pracoviště a kontakty
- Adresa pracoviště: Moravská ústředna
- Zaměstnavatel: Moravská ústředna Brno, družstvo umělecké výroby, IČO: 31003
- Referenční číslo: 32106400735, Kontaktní pracoviště Brno-město
Podobné pracovní nabídky
- Pomocníci v kuchyni
- Montážní dělník mechanických zařízení
- pracovníci pro přípravu rychlého občerstvení
- pomocný/á cukrář/ka
- Pomocníci v kuchyni
- Pomocník v kuchyni
- Operátor výroby - m/ž
- Pracovníci v rychlém občerstvení
- Pracovníci přípravy jídel v zaříz. rych. obč. a ve výdejnách
- obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin