Pomocný projektant/ka elektro / FVE
ENPROS s.r.o nabízí volné pracovní místo v oboru výroby a provozu na pozici Pomocný projektant/ka elektro / FVE. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr s ohodnocením od 28 000 do 35 000 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je ÚSO (vyučení s maturitou). Místem pracoviště je ENPROS s.r.o pracovoště -, okres Brno-město. Nástup možný od 15.10.2025. Další informace vám poskytne ENPROS, e-mail: enpros@enpros.cz.
Poznámka od zaměstnavatele
První kontakt e-mailem.
Náplň práce:
Podpora hlavních projektantů při tvorbě technických výkresů a dokumentace, Příprava projektové dokumentace, specifikací a dalších podkladů pro stavební povolení a realizaci
Požadujeme:
- středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou, obor elektro
- vyhláška č. 50/1978 Sb. (nové naříz. č. 194/2022 Sb.) výhodou, ale ne podmínkou
- pečlivost, spolehlivost a zodpovědnost
- pokročilou znalost MS Office, výhodou je základní znalost AutoCAD, ale ne podmínkou
- výhodou je zkušenost s projektováním FVE, ale ne podmínkou
- pozice je vhodná i pro absolventy
- nástup možný ihned
Nabízíme:
- perspektivní zaměstnání ve stabilní a rostoucí společnosti
- práci na zajímavých projektech v přátelském kolektivu
Základní informace o nabízené pozici
- Pracovní úvazek: Plný
- Směnnost: Jednosměnný provoz
- Pracovněprávní vztah:
- Hrubá mzda: 28 000 – 35 000 Kč/měsíc
- Pracovní poměr: na dobu neurčitou, nástup možný ihned
Požadavky na uchazeče o práci
- Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)
Pracoviště a kontakty
- Adresa pracoviště: ENPROS s.r.o pracovoště -
- Zaměstnavatel: ENPROS s.r.o, IČO: 7492600
- Referenční číslo: 32039760765, Kontaktní pracoviště Brno-město
Podobné pracovní nabídky
- Pomocníci v kuchyni
- Montážní dělník mechanických zařízení
- pracovníci pro přípravu rychlého občerstvení
- pomocný/á cukrář/ka
- Pomocníci v kuchyni
- Pomocník v kuchyni
- Operátor výroby - m/ž
- Pracovníci v rychlém občerstvení
- Pracovníci přípravy jídel v zaříz. rych. obč. a ve výdejnách
- obsluha ostatních strojů a zařízení na výrobu, zpracování, uchování potravin